Dokio

küldetése, hogy átalakítsa azt, ahogyan
az emberekgondolkodnakaz egészségügyről.
Segítünk, hogy az egészségügy komplex rendszerében könnyen eligazodj, és felelős döntéseket hozhass egészségeddel kapcsolatban.
Célunk, hogy Magyarországon mindenki képes legyen aktív szerepet vállalni önmaga és szerettei hatékony gyógyulásában. Hiteles, személyre szabott információkat nyújtunk a korszerű technológia és orvostudomány segítségével, hogy az emberek örömmel hozzanak felelős döntéseket az egészségükért.

Merünk változtatni és fejlődni.

Megbízható

Ügyfélközpontú

Biztonságos

Könnyen elérhető

Egyénre szabott

Velünk egyszerűbb.
Foglalj időpontot

Szakorvosodhoz gyors és egyszerű

Időpontfoglalás

Egyszerűen átnézheted a rendelkezésre álló szakorvosok listáját
Módosíthatod, átütemezheted időpontfoglalásaidat és vizsgálataidat
Megnézheted múltbeli és jövőbeni időpontfoglalásaidat
Családtagjaid számára is foglalhatsz időpontot

Gyors, megbízható

Tünetellenőrzés

Egyszerű, lépésről lépésre végigvihető folyamat
Átfogó, professzionális tünetellenőrzés-rendszer
Tünetellenőrzés-előzmények mutatása
Az eredmények az egészségi problémák valószínűsége szerinti sorrendben láthatók

Egészségi problémák ismertetése:

Tudástár

Több mint 650 egészségi probléma leírása
Megbízható ismertetők elismert szakorvosoktól
ABC szerinti keresés és listázás
Egyénre szabott, felhasználói viselkedésen alapuló rendszer

Miért előnyös a Dokio a magánklinikáknak?

Releváns páciensek jelentkezése a Tünetellenőrzés segítségével

A mesterséges intelligencia használata miatt hatékonyabban tudjuk menedzselni a pácienseket, mint a call centerek.

Hatékony időpontfoglalási szolgáltatást nyújtunk

Valós idejű online időpontfoglalási rendszerünknek köszönhetően csökken az ügyfélhívások száma és nő az ügyfélelégedettség.

Csökkentjük a nem megjelent páciensek számát

Emlékeztetőket küldünk a pácienseknek, hogy semmiképpen se felejtsenek el megjelenni a lefoglalt időpontokban a klinikán.

Megbízható szakorvosok egészsége szolgálatában

A magánklinika szakorvosai kizárólag a kiválogatott, megbízható orvosok listáján szerepelnek.
Egyéb kérdésed merült fel?

Gyakori kérdések

Ingyenes a Dokio használata?

Igen. A Dokio saját szolgáltatásai – Időpontfoglalás, Tünetellenőrzés, Tudástár – ingyenesen használhatók.

Miért kell regisztrálni?

A regisztráció az időpontfoglaláshoz és a tünetellenőrzés eredmények megtekintéséhez szükséges. A regisztrációt követően a saját felhasználói felületen egyszerűen kezelhetők az időpontok módosításai, időpontlemondások.

Mi az időpontfoglalás folyamata?

Első lépésben rákereshetsz a szakorvosi területre vagy ha nem tudod, milyen szakterületet kell keresned, a tünetellenőrző segítségével pontosíthatod, milyen szakorvosi területhez kapcsolódik egészségi problémád. A szakorvos-terület kiválasztása után megjelennek a rendelkezésre álló szakorvosok, magánklinikák és az elérhető időpontok is. Ezek kiválasztása után azonnal le is foglalhatod a Neked megfelelő időpontot. Az időpontfoglalás regisztrációhoz kötött, amelyhez csupán egy érvényes e-mail címre és jelszóra van szükség.

Minden esetben kapok visszaigazolást az időpontfoglalásról?

Igen, minden esetben küldünk visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címre, amíg arról le nem iratkozol. Ha nem találod, akkor érdemes lehet a levélszemét, ill. promóciók mappát (spam) is átnézni. Ha ott sem találod az e-mailt, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az info@dokio.hu e-mail címen.

Mit szükséges magammal vinnem a vizsgálatra vagy konzultációra?

Kérjük, hogy korábbi releváns egészségügyi dokumentációdat, leleteidet, valamint személyes irataidat (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) vidd magaddal a magánklinikára!

Mikor érkezzek a vizsgálatra?

A vizsgálat az előjegyzett időpontban kezdődik. Kérjük, érkezz 10-15 perccel korábban a szükséges adminisztráció elvégzéséhez. 10 percnél hosszabb késés esetén előfordulhat, hogy a vizsgálathoz új időpont foglalására lesz szükség.

Hogyan tudok fizetni a vizsgálatokért?

A fizetésre mindig a klinikánál kerül sor. Az elfogadott fizetési módok helyszínenként eltérhetnek, melyről a foglalást megerősítő e-mailben küldünk részletes információt.

A jelen (COVID-19) helyzetben hogyan változik az orvoslátogatás?

A járványügyi helyzetre való tekintettel kísérő csak alaposan indokolt esetben léphet be a klinika területére. A lefoglalt vizsgálatot megelőzően a helyszínen végzett előszűrés (triage) pozitív eredménye esetén a klinika jogosult az ellátás visszautasítására. Kérjük, hogy minden esetben viselj maszkot a klinika egész területén.

Van parkolási lehetőség?

A parkolási lehetőségek helyszínenként változnak. Erről a foglalást megerősítő e-mailben küldünk információt.

Mit tegyek, ha mégsem tudok megjelenni a lefoglalt időpontban?

Tudjuk, előfordulhat, hogy közbejön valami. Kérjük, azonnal értesíts bennünket, ha úgy látod, mégsem tudsz megjelenni a rendelésen, hiszen ez más, várakozó pácienseknek is fontos információ lehet. Lefoglalt időpontodat bejelentkezés után az Időpontfoglalás menüre kattintva módosíthatod vagy mondhatod le. Amennyiben foglalásodat a választott időpontot megelőző 48 órán belül mondod le, módosítod, vagy nem jelensz meg az időponton, a klinika lemondási díjat számíthat fel. További információért látogass el az Általános szerződési feltételek oldalunkra.

Hogyan törölhetem a felhasználói fiókomat?

Regisztrált felhasználóink adatainak biztonságára mindig a legnagyobb körültekintéssel vigyázunk, melyről az Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben. A tünetellenőrzőből elmentett eredmények és a korábban foglalt időpontok megtekintésére, valamint új időpontok gyors és egyszerű lefoglalására pedig kizárólag felhasználói fiókkal van lehetőség. Ha mindezek ellenére mégis törölni szeretnéd felhasználó fiókodat, kérjük, jelezd igényedet ügyfélszolgálatunknak az info@dokio.hu e-mail címen.

Kapcsolat

Írj nekünk, segítünk!

Ha kérdésed lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 8 és 17 óra között válaszol a levelekre. Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót, mielőtt írsz ügyfélszolgálatunknak.