Már telefonon is foglalhatsz időpontot! Várjuk hívásodat 8:00-20:00 között hétköznap és hétvégén a +36 1 374 3800 telefonszámon.

Kapcsolódó szakterületek

Kapcsolódó szolgáltatások

Szülészet és nőgyógyászat

Az első menstruációtól a változókorig

A szülészet és nőgyógyászat szakterülete a nők életét végigkíséri. A már tinikorban szükségessé váló vizsgálatok mellett egy nő az évek múlásával számos, élethelyzetéből vagy életkorából fakadó kérdéssel látogat el nőgyógyászhoz – legyen szó fájdalmas menstruációról, várandósságról vagy változókorról. Nem is beszélve az ajánlott éves szűrővizsgálatről, ami minden nőt érint élete nagy részében. Jellemző, hogy egyre többen választják a magán szülészeti és nőgyógyászati szakrendelést. A téma jellegéből fakadóan fontos az orvosválasztás és az orvosba vetett bizalom, így ez az egyik olyan szakterület, ahol nagyon erős az orvoshoz való hűség is. A páciensek számára általában korántsem mindegy például, hogy ki kíséri végig a várandósság hónapjait, és vezeti le az élet jelentős eseményének számító szülést. Bár egy online nőgyógyász is szolgálhat hasznos tanácsokkal, számos esetben az orvos kizárólag személyes találkozó és vizsgálat után tud tanácsot adni, vagy felírni a szükséges gyógyszereket, és dönteni a kezelési tervről.

Biztonság és emberközpontúság

Nem véletlenül döntenek sokan a magán nőgyógyász mellett. A Dokio felmérése szerint a rugalmasság, a megbízhatóság és a kevesebb várakozás az a három fontos ok, ami miatt az emberek a magánegészségügyet választják az állami ellátás helyett. A megbízhatóság és a bizalom pedig a nőgyógyászat területén egy kiemelt szempont. Már tinikorban, a nőgyógyász szakorvossal való első találkozás alapvetően határozhatja meg, hogy miként áll majd a későbbiekben egy fiatal hölgy az ellátásához, és mennyire bátran fordul problémáival szakemberhez. A rendszeresen javasolt szűrővizsgálatokon nagyon sok múlik. Régóta fennáll problémák esetén a megfelelő kezelés befolyásolhatja a páciens életminőségét, a méhnyakrák és más komoly betegségek korai stádiumban való felismerésén pedig szó szerint a páciens élete múlhat. Egy dolog tehát biztos: nagyon fontos, hogy minden szempontból megbízható és empatikus szakemberre essen a választásunk.

Nőgyógyászat magánrendelés várakozás nélkül

A nőgyógyászati szakrendelésen a hosszú sorok vagy az órákon át tartó várakozás meglehetősen bosszantó lehet. Különösen várandósság esetén, vagy akkor, ha kellemetlen, fájdalmas nőgyógyászati panasszal várunk arra, hogy sorra kerüljünk. A Dokio.hu oldalon számos nőgyógyászati magánklinika orvosainak szabad időpontjait listázzuk, így mindenki találhat számára szimpatikus szakembert és olyan nőgyógyászati szakrendelést, ami a helyszínt és az időpontot illetően is megfelelő. Sőt, a Dokio.hu oldalon több női nőgyógyász is megtalálható. A nőgyógyászati magánrendelés lehetővé teszi, hogy előre foglalt időpontban érkezzen a páciens és a választott időpontban sorra kerüljön.

Hogyan alakulnak a magán nőgyógyász árak?

A Dokio.hu oldalon a szolgáltatások (például nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés vagy éppen HPV szűrés) ára megtalálható az adott orvos profiljának Árlista menüpontja alatt.